Les Cases

Imprimeix
PDF
Tenim un total de tres allotjaments rurals:
Casa Mora: al costat de la casa pairal es va obrir un allotjament rural independent de dues plantes amb capacitat per a 5 persones amb jardí propi i una barbacoa. A la planta baixa hi ha la cuina i el menjador-sala d’estar. A dalt hi ha tres habitacions, dues dobles (una amb llit de matrimoni i l'altra amb dos llits individuals), una habitació amb un llit individual i un bany amb dutxa.
La Mata: allotjament rural independent situat a la primera planta de l'edifici, amb capacitat per a quatre persones i una superfície d'uns 80 m2. Consta de dues habitacions dobles (una amb llit de matrimoni i l'altra amb dos llits individuals), sala d'estar, cuina-menjador i bany amb dutxa. Amb jardí compartit i barbacoa.
La Llaguna: allotjament rural independent situat a la planta baixa de l'edifici, amb capacitat per a quatre persones i una superfície d'uns 70 m2. Consta de dues habitacions dobles (una amb llit de matrimoni i l'altra amb dos llits individuals), sala d'estar, cuina-menjador i bany amb dutxa. Amb jardí compartit i barbacoa.

Tenim un total de quatre allotjaments rurals:

Casa Mora PL-000270: al costat de la casa pairal es va obrir un allotjament rural independent de dues plantes amb capacitat per a 5 persones amb jardí propi i una barbacoa. A la planta baixa hi ha la cuina i el menjador-sala d’estar. A dalt hi ha tres habitacions, dues dobles (una amb llit de matrimoni i l'altra amb dos llits individuals), una habitació amb un llit individual i un bany amb dutxa.

La Mata PL-000606: allotjament rural independent situat a la primera planta de l'edifici, amb capacitat per a quatre persones i una superfície d'uns 80 m2. Consta de dues habitacions dobles (una amb llit de matrimoni i l'altra amb dos llits individuals), sala d'estar, cuina-menjador i bany amb dutxa. Amb jardí compartit i barbacoa.

La Llaguna PL-000665: allotjament rural independent situat a la planta baixa de l'edifici, amb capacitat per a quatre persones i una superfície d'uns 70 m2. Consta de dues habitacions dobles (una amb llit de matrimoni i l'altra amb dos llits individuals), sala d'estar, cuina-menjador i bany amb dutxa. Amb jardí compartit i barbacoa.

Tudela PL-000748: allotjament rural independent situat a la sota coberta de l’edifici, amb capacitat per a quatre persones i una superfície d'uns 90m2. Consta de dues habitacions dobles (una amb llit de matrimoni i l'altra amb dos llits individuals, totes dues amb el terra de parquet), cuina amb rentavaixelles, menjador, sala d'estar i bany amb dutxa. Té accés a terrassa privada, al jardí i a la barbacoa.

CASA H 04.jpg
INTERIORS H 09.JPG