Casa Mora està situada a Arrós de Cardós, en un bonic poble de les Valls de Cardós (Pallars Sobirà). És troba dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu, molt a prop del Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici. És una zona ideal per gaudir de caminades pels senders de gran i petit recorregut, què porten fins al cim de muntanyes de més de 3.000 metres, a meravellosos estanys d’origen glacial, i al pobles de les valls i ponts romànics.

 

Alguns dels llocs d’interés que es poden visitar a prop de Casa Mora són: el Museu de la Fusta d’Àreu, la Serradora i el Molí fariner de Vall Ferrera, i l’Ecomuseu Casa Gassia a les Valls d’Àneu, per tal de conèixer la vida i les costums de la zona; així com el Museu de les papallones de Ribera de Cardós. També es realitzen visites guiades a la Central Hidroelèctrica subterrània de Tavascan.

 

A l’estiu, a més de senderisme, també es poden practicar diverses activitats com el rafting, rutes en quats, hipica, escalada, caiac, descens de barrancs, etc…
· Senderisme OBAGA
· Senderisme al Pallars Sobirà

 

A l’hivern, la neu és la protagonista, amb estacions d’esquí nòrdic i d’esquí alpí com:
· Tavascan
· Espot i PortAiné
· Baquèira Beret